Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Varovanje osebnih podatkov Karate klub Mislinje

Splošni pogoji

Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Pogoji uporabe avtorskih vsebin

Vse informacije, grafika in programski elementi v najširšem pomenu (teksti, skice, fotografije, video vsebine ipd.), vsebovane na spletnih straneh www.karate-mislinja.si, so avtorsko delo in zato že s svojim nastankom v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v osebne in nekomercialne namene. Vsakemu posameznemu uporabniku je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v enem, osebnem izvodu. Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko izjemoma reproducirajo izključno le v nekomercialne namene, pri čemer morajo biti ohranjene vse informacije o avtorjih in viru ter opozorila o zaščiti avtorskih ali drugih pravic. Takšen izdelek in vsi ostali izdelki oz. storitve, ki so z njim morda oglaševani, morajo biti tako kot te spletne strani povsem brezplačni in dostopni vsem pod enakimi pogoji in brez dodatnih omejitev.

Kdor želi objaviti le del vsebine oz. jo želi objaviti pod drugačnimi pogoji, mora dobiti predhodno pisno dovoljenje avtorja oz. avtorjev. Če ti pogoji niso izpolnjeni, po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije kopiranje avtorskih vsebin teh spletnih strani ni dovoljeno.

Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) na te spletne strani. Za reklamno pasico lahko kontaktirajo na info(at)karate-mislinja.si

Registracija, prijava in ogledovanje vsebin spletnih strani www.karate-mislinja.si pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje.

Varstvo osebnih podatkov

Lastnik spletnega mesta Karate klub Mislinja, se zavezuje, da podatkov, ki nam jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakšen drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi vaši posredovani podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so nam bili posredovani. Vaši podatki bodo tudi skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Namen uporabe vaših podatkov

 • za pošiljanje elektronskih sporočil v zvezi s ponudbo GDPR, ZVOP-2 in varstvom osebnih podatkov;
 • za namen drugega kontaktiranja (npr. telefonsko) v zvezi s ponudbo GDPR, ZVOP-2 in varstvom osebnih podatkov;
 • za pošiljanje e-poštnih sporočil v zvezi s plačilom storitev;
 • za hramba v bazi do preklica;
 • za potrebe navedba e-poštnega naslova in vsebine komunikacije po e-pošti, kot dokaz v sodnih ali drugih uradnih postopkih.

Načela varstva podatkov

Obljubljamo, da bomo upoštevali naslednja načela varstva podatkov:

 • Obdelava je zakonita, poštena in pregledna. Naše obdelovanje podatkov ima zakonite razloge. Vedno upoštevamo vaše pravice in to še pred obdelavo osebnih podatkov. Nudimo vam informacije o obdelavi podatkov na vašo zahtevo.
 • Predelava je omejena na namen. Naše obdelovalne dejavnosti ustrezajo namenu zbiranja osebnih podatkov.
 • Obdelava se opravi z minimalnimi podatki. Zbiramo in obdelamo le minimalne količine osebnih podatkov, ki so potrebni za kateri koli namen.
 • Obdelava je omejena s časovnim obdobjem. Vaših osebnih podatkov ne bomo shranjevali dlje, kot je potrebno.
 • Trudili se bomo, da bomo zagotovili točnost podatkov.
 • Trudili se bomo, da bomo zagotovili celovitost in zaupnost podatkov.

Pravice posameznika

Posameznik ima naslednje pravice:

 1. Pravica do informacij – pomeni, da imate pravico vedeti, ali se vaši osebni podatki obdelujejo; kateri podatki so zbrani, od kod so pridobljeni, zakaj in kdo jih obdeluje.
 2. Pravica do dostopa – pomeni, da imate pravico do dostopa do podatkov, ki so zbrani o vas. To vključuje pravico, da zahtevate in pridobite kopijo zbranih osebnih podatkov o vas.
 3. Pravica do popravka – pomeni, da imate pravico zahtevati popravek ali izbris osebnih podatkov, ki so netočni ali nepopolni.
 4. Pravica do izbrisa – v določenih okoliščinah lahko zahtevate izbris osebnih podatkov iz naših evidenc.
 5. Pravica do omejitve obdelave – pomeni, v kolikor veljajo določeni pogoji, imate pravico omejiti obdelavo vaših osebnih podatkov.
 6. Pravica do ugovora obdelave – v nekaterih primerih imate pravico nasprotovati obdelavi vaših osebnih podatkov, na primer v primeru neposrednega trženja.
 7. Pravica do ugovora avtomatizirani obdelavi – pomeni, da imate pravico do ugovora avtomatizirani obdelavi, vključno s profiliranjem; in da niste predmet odločitve sprejete izključno z avtomatizirano obdelavo. To pravico lahko uveljavite, kadar pride do izida profiliranja, ki ima pravne učinke, ki zadevajo ali bistveno vplivajo na vas.
 8. Pravica do prenosljivosti podatkov – imate pravico, da svoje osebne podatke pridobite v strojno berljivi obliki ali če je to izvedljivo, kot neposreden prenos iz enega obdelovalca podatkov v drugega.
 9. Pravica do vložitve pritožbe – v primeru, da zavrnemo vašo zahtevo po Pravicah dostopa, vam bomo podali razloge zakaj. Če niste zadovoljni z načinom obravnave vaše zahteve, nas kontaktirajte.
 10. Pravica do pomoči nadzornega organa – kar pomeni, da imate pravico do pomoči nadzornega organa in pravico do drugih pravnih sredstev, kot je na primer zahteva za odškodnino.
 11. Pravica do odvzema dovoljenja – imate pravico umakniti katero koli privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov.

Podatki, ki jih zbiramo

Informacije, ki ste nam jih posredovali
To je morda vaš e-poštni naslov, vaše ime, naslov za izstavitev računa, domači naslov itd. – predvsem informacije, ki so potrebne za poslovanje ali za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Shranjujemo informacije, ki nam jih posredujete, da lahko komentirate ali opravljate druge dejavnosti na našem spletnem mestu. Ti podatki vključujejo na primer vaše ime in e-poštni naslov.

Informacije, ki se samodejno zbirajo o vas
To vključuje informacije, ki jih samodejno shranjujejo piškotki in druga orodja za sejo. Na primer, vaš naslov IP, zgodovino nakupovanja (če obstaja) itd. Te informacije se uporabljajo za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Ko uporabljate naše storitve ali si ogledujete vsebino našega spletnega mesta, se lahko vaše dejavnosti beležijo.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke
Vaše osebne podatke uporabljamo za:

 • to, da vam nudimo našo storitev. To vključuje na primer registracijo vašega računa; nudenja storitev, ki ste jih zahtevali; nudenje promocijskih izdelkov na vašo zahtevo in komuniciranje z vami v zvezi s storitvami; komuniciranje in sodelovanje z vami; in obveščanju o spremembah katerih koli storitev.
 • izboljšavo vaše uporabniške izkušnje; 
 • izpolnjevanje obveznosti določenih v zakonih ali pogodbah.

Vaše osebne podatke uporabljamo na podlagi zakonitih razlogov in / ali z vašim soglasjem.
Na podlagi sklenitve pogodbe ali izpolnjevanja pogodbenih obveznosti obdelamo vaše osebne podatke za naslednje namene:

 • da vas identificiramo;
 • da vam zagotovimo storitev;
 • komuniciramo.

Na podlagi legitimnega interesa obdelamo vaše osebne podatke za naslednje namene:

 • da vam pošljemo personalizirane ponudbe (od nas in / ali naših skrbno izbranih partnerjev);
 • upravljanje in analiziranje naše baze.

Z vašim soglasjem obdelujemo vaše osebne podatke za naslednje namene:

 • pošiljanje e-novic, novičnikov, glasil (od nas in / ali naših skrbno izbranih partnerjev);
 • za druge namene, za katere smo zahtevali vaše soglasje.

Obdelujemo vaše osebne podatke, da bi izpolnili obveznosti, ki izhajajo iz zakonov in / ali uporabljamo vaše osebne podatke za možnosti, ki jih določa zakon. Pridržujemo si pravico do anonimiziranja zbranih osebnih podatkov in uporabe takšnih podatkov. Podatke izven področja uporabe tega pravilnika bomo uporabili le, če so anonimizirani. Vaše podatke, zbrane o vas, shranimo tako dolgo, kot je potrebno za določene namene ali druge obveznosti, ki izhajajo iz zakonov.

Osebne podatke lahko obdelujemo za dodatne namene, ki niso tu navedeni, vendar so združljivi s prvotnim namenom, za katerega so bili zbrani podatki. Da bi to naredili, bomo zagotovili, da:

 • povezava med nameni, kontekstom in naravo osebnih podatkov je primerna za nadaljnjo obdelavo;
 • nadaljnja obdelava ne bi škodila vašim interesom in
 • bi bili podatki primerno zaščiteni za obdelavo.

Obvestili vas bomo o kakršnih koli nadaljnjih obdelavah in namenih.

Kdo še lahko dostopa do vaših osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne delimo z neznanci. Osebne podatke o vas v nekaterih primerih zagotavljamo našim zaupanja vrednim partnerjem, da vam bodisi omogočijo storitev ali izboljšajo uporabniško izkušnjo. Podatke delimo z:

Naši partnerji za obdelavo:

 • Google Analytics (statistike obiska)

Naši poslovni partnerji:
Nihče.

Povezane tretje osebe:
Nihče.

Delamo samo s partnerji za obdelavo, ki lahko zagotovijo ustrezno raven varstva osebnih podatkov. Vaše osebne podatke razkrivamo tretjim osebam ali javnim uslužbencem, če smo to pravno zavezani. Osebne podatke lahko razkrijemo tretjim osebam, če ste se s tem strinjali ali če obstajajo drugi pravni razlogi.

Kako varujemo vaše podatke

Trudimo se, da vaše osebne podatke skrbno varujemo. Za komunikacijo in prenos podatkov (npr. HTTPS) uporabljamo varne protokole. Kadar je primerno, uporabljamo anonimiziranje in psevdonimiziranje. Spremljamo naše sisteme za morebitne ranljivosti in napade. Na spletni strani uporabljamo dodatne varnostne vtičnike, ki ščitijo spletno stran pred različnimi načini vdora.

Čeprav se trudimo po svojih najboljših močeh, ne moremo garantirati varnosti informacij. Vendar pa obljubljamo, da bomo obvestili pristojne organe o vdorih. Prav tako vas bomo obvestili, če obstaja nevarnost, da bi bile ogrožene vaše pravice ali interesi. Storili bomo vse, kar je v naši moči, da bi preprečili kršitve in vdore in pomagali organom, če bi do tega prišlo. Če imate ustvarjen račun pri nas, upoštevajte, da morate ohraniti svoje uporabniško ime in geslo v tajnosti.

Ostalo

Odjava z mailing liste

V Karate klubu Mislinja, cenimo svobodno voljo naših obiskovalcev, zato se lahko v vsakem trenutku odjavite z mailing seznama, tako da pošljete e-naslov na podpora@aktadesign.si z besedo »ODJAVA« v naslovu sporočila. S seznama pa se lahko odjavite tudi tako, da v naslednji novici, ki ga prejmete po e-pošti pritisnete na povezavo »Odjava«.

V primeru vprašanj se lahko obrnete na eno izmed naših telefonskih številk, ki so navedene na strani " Kontakt in lokacija".

Raba spletnih piškotkov

Karate klub Mislinja