Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Mojstri in legende Karate klub Mislinja

Drago Felle
Nejc Jelenko
Vili Korb
Matej Krenker
Matevž Felle
Anej Lekše
Mitja Andrejc
Gregor Andrejc

Legende Karate kluba Mislinja

Vili KorbVili Korb je začel trenirati karate leta 1975 v Velenju. Prvi trener mu je bil, kot večeini na tem področju, Dušan Borovnik. Vili je bil tisti, ki je pripeljal leta 1977 karate v Mislinjo. Z zelenim pasom je začel voditi treninge, občasno mu je pomagal še Borovnik. Vili Korb, prvi z leve.

Drago FelleDrago Felle je začel trenirati karate 1977 v Mislinji. Kmalu je začel voditi trenige, se na tem področju izobrazil in je še sedaj trener in predsednik kluba.

Simon ZaložnikSimon Založnik je v telovadnico prišel 1979. Bil je naravno talentiran in je hitro začel z uspehi na tekmovanjih. Simon je bil prvi član Karate kluba Mislinja, ki je bil povabljen sodelovati z reprezentanco Slovenije. Simon je v spodnji vrsti drugi z leve.

Miša PlečkoMiša Plečko je pri nas trenirala in tekmovala od leta 1995 do 2003. V tem času je postala prva članica našega kluba, ki je bila povabljena v reprezentanco Slovenije.

Anita AnušičAnita Anušič, naša izposojena tekmovalka, pa vendar 1. mesto na svetovnem ITKF in 2. mesto na evropskem prvenstvu.

Nejc JelenkoNejc Jelenko je začel trenirati 1998 in še sedaj trenira in tekmuje za naš klub, kolikor mu dopušča čas.