Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Aktualne novice / sporočila za javnost Napovedi dogodkov, aktualne novice, zapisniki...

VIKEND V ZAVRŠAH ZAKLJUČEN

1 Komentarji
934
26-08-2019

Od petka 23.8.2019, pa do nedelje 25.8.2019, smo bivali in malo tudi delali v stavbi podružnične šole v Završah. Bilo nas je 11, kar je za prvič kar dobra udeležba. Z ozirom na kapaciteto, ki bi še omogočala zadosten komfort, bi nas lahko bilo največ 20. Za prvič je bil torej odziv zelo dober.

Po prihodu v petek smo opravili pohod do osamelega drevesa na vrhu hriba, ki ga  vidimo, ko se vozimo iz Slovenj Gradca. Pohod je bil dolg cca 6 km. Po pohodu smo odigrali še tekmo nogometa nakar nas je čakala večerja. Po večerji pogovor, risanka, karte in spanje. V soboto po zajtrku smo opravili fizične meritve udeležencev in kratek trening, po kosilu in kratkem počitku pa še drugi trening na igrišču in v telovadnici. Po večerji Kekec, malo kartanja, veliko grmenja in bliskanja, ter spanje. Že malo utrujeni smo se v nedeljo zbudili v oprano jutro in smo v pričakovanju odhoda opravili še en trening. Ob 11/00 smo zaklenili šolo.

Opravili smo dobro delo, urnik je bil oddelan, starši pa vedo kakšen je bil učinek.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: ZAKLJUČEK KAMPA V ZAVRŠAH IN ZAČETEK TRENINGOV 2. Karate kamp Završe 2020 zaključen Končno vikend, končno priprave VIKEND PRIPRAVE V ZAVRŠAH
karate priprave trening

1 Odzivi VIKEND V ZAVRŠAH ZAKLJUČEN

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..