Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Aktualne novice / sporočila za javnost Napovedi dogodkov, aktualne novice, zapisniki...

KONEC VADBENEGA LETA

0 Komentarji
190
21-12-2023

Obiskal nas je Božiček, ki je bil zopet dobrodušen in nas je obdaril z darilom, ki je predvsem znak pozornosti in obenem test, koliko člani spoštujejo trud, ki ga v klubu vlagamo v to, da treningi potekajo brez prekinitev. V klubu se zares trudimo, da damo članom znanje, zabavo in dobro druženje. na njih pa je, da si tega vzamejo kolikor hočejo in zmorejo.

Leto 2023 je bilo za nas spet eno od prelomnih. Zapustilo nas je kar nekaj članov (tekmovalcev), ki smo jim posvetili posebno pozornost in jih usposobili do mere s katero so lahko zastopali klub in občino na tekmovanjih vseh nivojev. Zaradi tega je nastala vrzel, ki jo bomo pač tako kot že velikokrat, zapolnili z dodatnim delom in pozornostjo do drugih članov kluba in bomo zadevo peljali naprej. Nekoč mi je dober znanec dejal, da koliko nekoga rabiš vidiš šele ko ga ni. tega izreka se bomo držali tudi sedaj.

V letu, ki se izteka, tudi nismo na veliko tekmovali. Bili smo na 10 tekmovanjih, tudi nekaj uspeha je bilo, smo pa zato pozornost posvetili izobraževanju. S ponosom lahko oznanim, da imamo 2 nova delavca v športu 1 z veljavno licenco in delavca v športu 2, ki ima tudi veljavno licenco za leto 2024.

Vsem, ki nas poznajo, nam nudijo podporo in nam pomagajo pri delu želimo VELIKO SREČE IN POSLOVNIH USPEHOV, ZDRAVJA IN SPLOŠNEGA ZADOVOLJSTVA V PRIHAJAJOČEM 2024. Članom kluba pa, se vidimo ponovno 9.1.2024.

UPRAVA KLUBA

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: KONEC ŠOLSKEGA LETA 2020/21 Zbor članov kluba in zaključek šolskega leta 2019/20 KONEC ŠOLSKEGA LETA IN VADBE KONEC LETA JE BLIZU Tekmovalen konec tedna ZAKLJUČEK LETA V RAČAH POVZETEK DOGODKOV IZ LETA 2014 Tekmovalni začetek leta 2014
Božiček darila karate

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..